2 ägg
3 dl socker
3 tsk bakpulver
3,5 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 dl grädde
1 dl mjölk
150 g smält smör
garnering:
3 dl florsocker
50 g smält smör
4 msk starkt kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
en skvätt grädde
kokosflingor
ugn: 250 grader
8-10 minuter
Vispa äggen och sockret så att smeten blir porös.
Blanda i bakpulver, mjöl, kakao och vaniljsocker i smeten.
Rör försiktigt ner det smälta smöret och till sist grädden och mjölken
Smörj en plåt och sätt in i ugnen i ca 8-10 minuter.
Medans kakan är i ugnen gör du garneringen, börja med att smälta smöret
Vispa florsocker, kakao, kaffe och vaniljsocker, tillsätt till sist smöret.
Häll på garneringen medans kakan är varm och strö över kokosflingor!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar