4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 msk smör-&rapsolja
3/4 tsk salt
3/4 dl sweet chilisås
1/2 gurka
2 dl matyoghurt
Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och lägg över i en ugnssäker form. Bred hälften av chilisåsen på kycklingen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Skär gurkan i små tärningar. Blanda gurka, yoghurt och resten av chilisåsen. Servera med bulgur blandat med vitlöksstekta wokgrönsaker. Receptet hittade jag hos Arla.se
2 kommentarer:
Helt underbart gott med sweet chilisås på kyckling. Bruka smeta på lite sån sås när jag grillar kyckling med.
Underbara recept från dig, alltid lika kul att gå in på din blogg!
Detta var första gången jag smetade på sweet chili och det kommer jag göra igen! Kanongottans ju :D
Vad roligt att du gillar bloggen! Tack :))
Skicka en kommentar