söndag 9 januari 2011

Smarrig lasagne med keso - grillad paprika

Testade detta recept från Arla, har modifierat den lite, SUPERGOTT!
Serverades ihop med avokado-och ruccolasallad. Kommer garanterat att lagas igen.



4 port
400 g nötfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör
1 burk krossade tomater, ca 400 g
2 msk tomatpuré
1 grönsaksbuljongtärningar
1 krm svartpeppar
1 tsk cayennepeppar
500 g KESO- grillad paprika
1 dl svarta oliver, urkärnade
9 lasagneplattor
2 dl riven ost

Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färs och lök i smör-&rapsolja i en stekpanna.

Rör i tomatkross, tomatpuré, smulad buljongtärning och kryddor. Låt såsen koka upp. Rör i cottage cheese och oliver. Varva sås och lasagneplattor i en smord, ugnssäker form. Strö över osten. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar